AlbaStrada

Contact

Import Export

Product / prodotti

Ricerca 

Service

Africa

Compania efectuează servicii şi implementează proiecte pentru noile tehnologii, dezvoltate pe parcursul deceniilor, sectoarele mecanice, informatice, noi tehnologii energetice regenerabile, combinând toate firmei de lucru cu ingineri, consultanţi, dezvoltatori, mecanici, instalatori, de asemenea, căutaţi pentru sisteme şi produse adaptate la nevoile clienţilor,
Grupul profită de investiţii cu producătorii şi cercetători pentru a crea sisteme şi produse de înaltă tehnologie şi de reînnoire constantă, crearea de înaltă calitate la costuri reale.

Investiţiile în sediul central sunt considerabile: birouri, terenuri, instalaţii, precum şi sediul central, toate colaborand cu Banca Transilvania banca BT, care promovează şi sprijină compania noastra, care astăzi este solida si fara datorii,  cu închiderea de conturilor active în fiecare an.
Sediul social al companiei este în România, care este ultima ţară care a aderat la Comunitatea Europeană, care va elabora până în 2013beneficii financiare şi sociale pentru dezvoltare. De asemenea compania opereaza in Ucraina, cu un birou în colaborare cu parteneri din Italia şi din Europa şi Asia, unde au fost alese cele mai bune companii, atât în disponibilitate cat  şi calitate.

Gestionarea montarii si  instalarii sunt făcute de angajaţi, echipa companiei este formata din tehnicieni care pot efectua o varietate de instalaţii tehnice, cu mai multe proiecte complexe, care le-au dezvoltat de-a lungul anilor pentru a se asigura achiziţii tehnice şi punerea în aplicare a unui proiect mai bun.
Albastrada deşi o companie fondata de cativa ani, a dobândit-a lungul anilor, cu companii anterioare, toate informaţiile şi o varietate de proiecte pentru a dezvolta chiar mai complexe, asigurarea securităţii, fiabilitatea şi continuitatea pe instalaţiile efectuate, folosind chiar şi parteneri, muncitori şi tehnicieni  în loc sa faca facilitati, astfel încât să asigure continuitatea asistenţei medicale. Aceasta se face în pachet complet închis mai multe domenii, astfel clienţii nu au preocupare pentru proiect şi finalizarea lucrărilor structurale.
Bazându-se pe societatea noastra care investeste in economie de timp şi preocupări, care sunt achiziţionate de către compania noastră, care joacă pentru tine diferitele sarcini şi proiecte în mod mai simplu posibil pentru a satisface nevoile dumneavoastra.